Bröllopsfotograf gustav markholm

Borgholm

Bröllopsfotograf i Borgholm

gustav markholm

Letar ni bröllopsfotograf i Borgholm? Vi erbjuder bröllopsfotografering i hela Borgholm med omnejd. Se våra priser & bröllopspaket för bröllopsfotografering i Borgholm nedan.

Bröllopsfotografering Borgholm

Planerar ni bröllop i Borgholm? Perfekt! På bröllopsfotograf Gustav Markholm arbetar vi med bröllopsfotografering över hela Sverige. För bröllopsfotografering i Borgholm erbjuder vi ett flertal olika tjänster och bröllopspaket som ni kan läsa mer om nedan.

Firman Bröllopsfotograf Gustav Markholm grundades av ett kreativt par med en förkärlek till skapande, natur och fotografering. Firman har främst expanderat genom rekommendationer från våra kunder men vi vill fortfarande behålla bröllopsfotograferingen personlig och med transparenta villkor. Vi älskar att resa och fotar gärna bröllop på nya platser världen över.

När det kommer till bröllopsfotografering i Borgholm så finns det hundratals olika bröllopsfotografer på marknaden. Vi tycker att det viktigaste är att ni litar på er bröllopsfotograf och ni gillar känslan som förmedlas i bilderna. Det är ert bröllop så ni ska vara kräsna! Vårt bästa tips är att spana in olika portfolios och att lita på er magkänsla.

Kontakt

Låter det intressant? Skicka iväg ett mail eller berätta mer om ert bröllop i Borgholm i formuläret nedan så pratar vi vidare. Tveka inte på att fråga om ni har några frågor, vi hjälper mer än gärna till.

Till sist: Dela gärna vår hemsida om bröllopsfotografering i Borgholm på:

Bröllopsfotografering med brudbukett innan bröllopet

Vad säger våra kunder

5/5

“Vi är jättenöjda med våra bröllopsfoton som Gustav och Ika tog. De är väldigt proffsiga och trevliga, jag skulle varmt rekommendera dem som fotografer.”

– Jennifer B.

“Jag och min fru fick otroligt fina bilder från vår bröllopsdag. Gustav och Ika är lätta att samarbeta med och var måna om att vi skulle bli nöjda med resultatet. 5/5!”

– Rasmus Johansson

“I maj fick Gustav Markholm i uppdrag att göra en fotografering i samband med att vi firade min mammas 85-årsdag i familjen med barn och barnbarn.

Fotograferingen ägde rum både inomhus och utomhus. Fotouppdraget utfördes på ett sätt som var till stor belåtenhet för oss. Fotograferingen genomfördes väldigt professionellt, fotoresultatet hade mycket hög kvalitet och det var lätt att hålla kontakt med Gustav under perioden innan uppdraget var helt slutfört.

Efter önskemål från Gustav om en skriven referens kan meddela att jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Gustav Markholm för fortsatta fotouppdrag.”

– Margareta Engvall

bröllopsfotograf Gustav Markholm
Kontakta mig så pratar vi vidare

-BRÖLLOPSFOTOGRAF GUSTAV MARKHOLM

LETAR NI BRÖLLOPSFOTOGRAF?

Vi fotograferar bröllop i hela Sverige och utomlands. Se våra bröllopspaket och erbjudanden här: