Bröllopsfotograf Portfolio. Här finns vårt galleri och portfolio. Ett axplock av magiska ögonblick från tidigare bröllop som vi fotograferat och fått äran att föreviga. Vi skulle beskriva får bildstil som naturlig, mjuk och äkta.  Eftersom vi är två fotografer har vi den unika möjligheten att fånga er stora dag från olika vinklar och perspektiv, vilket är perfekt exempelvis vid fotografering av förberedelser. Kanske ska brudgummen och bruden göra sig i ordning i olika rum, vilket går utmärkt då vi är två som kan fotografera.

bröllopsfotograf

Naturliga, ljusa och kärleksfulla bröllopsbilder att titta tillbaka på om 30 år, och känna precis det ni kände då. Eftersom vi är två fotografer har vi möjligheten att få med er stora dag från flera olika vinklar, och perspektiv.

gm bröllopsfoto

bröllopsfotograf Gustav Markholm
gm BRÖLLOPSFOTO

Vår Portfolio

Välkommen till vårt galleri! Här har vi samlat guldklimpar från några av alla fantastiska bröllop och magiska stunder som vi har fått äran att fotografera. Oförglömliga ögonblick, underbara ceremonier och kärlek som lyser igenom kameran.

Vi skulle beskriva vår bildstil som ljus, naturlig och mjuk. Eftersom vi är två fotografer har vi den unika möjligheten att dela upp oss under bröllopet, och på så vis få med er stora dag ifrån olika vinklar och perspektiv. Tillsammans skapar vi bilder som ni kan titta tillbaka på om 30 år och känna precis det som ni kände då. Vårt bästa tipps när det kommer till valet av bröllopsfotograf är att jämföra olika fotografers portfolio, eftersom varje artist har sin unika stil. Lita på er magkänsla och välj den bröllopsfotograf som tilltalar er så kommer det bli riktigt bra.

Ni har en fantastisk dag framför er!

XX   Gustav & Ika

Niklas & Martina

bröllopsfotografering skog
bröllopsfotografering tips
5/5

"Fantastisk fina och proffsiga fotografer med det lilla extra."

“…Vi har fått otroligt fina minnen för resten av livet och vi hade inte kunnat vara mer nöjda!”

Oskar & Lana

bröllopsfotografering porträtt
bröllopsfoto bruden
5/5

" Vi är väldigt glada för att vi valde rätt fotografer"

“… ni motsvarade verkligen våra förväntningar. Det kändes skönt att ha med er under dagen.”

Ninva & Giannis

5/5

"Ett stort tack till er Gustav och Ika!"

“…Vi är evigt tacksamma för att ni var med på vår stora dag, vi är så nöjda med våra bilder.
Vi har fått så många komplimanger på hur vackra våra bilder är, vi kommer starkt rekommendera er till våra nära och kära.”

Jonathan & Johanna

5/5

"Att anlita GM Bröllopsfoto var ett av de bättre besluten vi tog inför vårt bröllop."

“…Vi är otroligt nöjda både med bemötande inför och under bröllopet och med de fantastiska bilderna som de tog. Framförallt är vi imponerade över hur väl förberedda de var då de inför fotograferingen spanat in ett flertal fina miljöer att ta bilder i. Vi skulle helt klart rekommendera andra att anlita GM Bröllopsfoto!”

Adam & Elin

bröllopsfotografering soluppgång
Bröllop i solnedgång
5/5

"Bästa fotograferna"

“…Vi är så tacksamma för att Gustav & Ika gjorde vår porträttfotografering till en så fin och minnesvärd stund med fantastiska bilder att titta tillbaka på. Vi tittar ofta tillbaka på first-look-bilderna och minns det som igår. Vi är så nöjda!”

Svante & Sarah

bröllop stockholms skärgård
bröllop stockholms skärgård
5/5

"Vi hade Ika och Gustav på Gm Bröllopsfoto på vårt bröllop nu i maj 2021 under 5 timmar."

“…De gjorde ett fantastiskt jobb. De var på plats långt före utsatt tid och förberedde flera platser där vi kunde ta snygga foton i lugn och ro. De har ett fantastiskt bemötande och får en verkligen att slappna av trots hög stressnivå och nervositet. Kan varmt rekommendera Gustav och Ika när ni ska gifta er och vill ha bilder av fantastisk kvalitet och till ett väldigt bra pris. Vi hade inte kunnat vara mer nöjda och kommer garanterat återkomma om vi i framtiden vill ha fler fina bilder vid andra stora tillfällen! Tusen tack!!!”

Rasmus & Jennifer

Bröllopsfotografering av vinterbröllop med snö
Bröllopsfotografering med bruden och brudgummen innan bröllopet
5/5

"Jag och min fru fick otroligt fina bilder från vår bröllopsdag."

“…Gustav och Ika är lätta att samarbeta med och var måna om att vi skulle bli nöjda med resultatet. 5/5!”

bröllopsfotograf Gustav Markholm

GM BRÖLLOPSFOTO

BOKA BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Är ni intresserade? Tveka inte på att höra av er via formuläret nedan så tar vi det vidare! Vill ni få mer information över ett digitalt bröllopsmöte så berättar vi gärna mer om oss och våra olika upplägg. Vi ser fram emot att höra från er!
    Hur hittade du hit?


    Följ oss gärna på sociala medier!