Bröllopsfotograf

gm bröllopsfoto

FAQ

- VANLIGA FRÅGOR OCH SVAr

FAQ

Om det blir dåligt väder under er fotografering så kommer vi redan ha ordnat för en plan B under vårt bröllopsmöte. Vissa par väljer att fotas utomhus trots lite regn. Ofta blir bilderna än mer romantiska, men vill man inte bli blöt så fotar vi inomhus istället. Dåligt väder kan vara tråkigt om man har planerat ett sommarbröllop men det brukar sällan ställa till det för fotograferingen.

Er bröllopsdag kommer vara helt fantastisk och tro oss när vi säger att ni kommer känna så mycket lycka och glädje i kroppen att man ofta inte tänker lika mycket på bröllopsfotograferingen som man kan tro. Skulle du trots detta känna dig nervös så har vi både tid att prata igenom det under vårt bröllopsmöte samt utrymme för att göra justeringar under fotograferingen. Att man känner sig ovan vid att bli fotograferad brukar sällan vara ett problem under bröllopsfotograferingen. Det enda ni behöver göra är att närvara, resten sköter vi!

För att boka bröllopsfotografering kontakta oss >>HÄR<<  eller maila oss på:
info@gm-brollopsfotograf.se

När vi mottagit er förfrågan så skickar vi avtal och offert till er per mail om datumet finns ledigt.

Vid bokning av bröllopsfotografering skickar vi ut ett avtal samt offert.  För samtliga bokningar av bröllopsfotografering tar vi ut en bokningsavgift på 25% av priset. Bokningsavgiften ska betalas inom 30 dagar från att offerten och avtalet har godkänts av beställaren. Bokningsavgiften återbetalas inte vid avbokning efter 14 dagar från att bokningsavgiften har inkommit. Vid fullföljd fotografering dras självklart bokningsavgiften av från den slutgiltiga fakturan.

Varför bokningsavgift?
Anledning till detta är att många bröllopspar bokar sin bröllopsfotograf långt innan bröllopet ( 1 år innan är inte ovanligt). Genom att boka ett datum så är vi låsta från att ta andra jobb även om ni skulle avboka, därav bokningsavgiften.

Gäller detta även vid sjukdom?
Vid sjukdom så erbjuder vi att flytta er bröllopsfotografering till nytt datum i mån av tid. Detta utan extra kostnad. Vid sjukdom kräver vi läkarintyg.

Vi fotograferar både före och/eller efter vigseln. Det hela beror på vad vi har kommit överens om och hur mycket ni vill hinna få med. Se våra olika bröllopspaket >>HÄR<< och känn er fria att kontakta oss vid frågor eller specifika önskemål. Vi är öppna för förslag!

När man anlitar en bröllopsfotograf så får man en helt annan garanti än om en vän eller bekant fotograferar. En professionell fotograf kan garantera att er bröllopsdag dokumenteras utifrån vad man kommit överens om. Vi fotograferar med högkvalitativ utrustning och kan därför garantera er prisvärda bilder.

Det arbete ni betalar för är inte endast timmarna som vi fotograferar ert bröllop. Ett hel del tid går åt till att sortera bilder, bildbehandling, redigering, säkerhetskopiering, arkivering och beställning av fotoalbum och förstoringar. Vi strävar efter att överträffa alla våra kunders förväntningar och lägger alltid ner vår själ i det vi gör.

Fotografirätten, upphovsrätten och copyright förbehålles fotografen. Bilder som levererats får endast användas för privat eller personligt bruk om inte annat har överenskommits skriftligen.

Vill ni ladda upp era bilder på sociala medier så ska fotografen taggas i bild och nämnas i text.

Läs mer och vilka lagar och rättigheter som gäller vid fotografering här. Hur bilderna som levereras får användas framgår även i vårt avtal som skickas i samband med bokning.

 

FAQ - SAKNAR DU NÅGOT?

Din feedback är viktig för oss. På den här sidan publicerar vi de vanligaste frågorna vi får som bröllopfotografer. Är det något ni undrar över som saknas på sidan? Skicka in er fråga här nedan:

Vi är mycket tacksamma för din åsikt!
    Hur hittade du hit?