Bröllopsfotograf

gm Bröllopsfoto

TIPS BRÖLLOPSSMINKNING

1. Ta hjälp eller sminka själv?

Första steget i att planera bröllopssminkningen är att bestämma om du vill sminka själv eller om du föredrar att ta hjälp. Det finns för och nackdelar med båda men vi här har vi listat några olika synvinklar:

 

2. Inspiration

Nästa steg är att hitta inspiration. Bästa sättet är att hitta bilder på bröllopssminkningar du vill efterlikna, då minskar risken för missförstånd jämfört med om man ska förklara med ord för en make-up-artist eller vän. Bra sidor att leta på är Pinterest, Instagram och även TikTok har verkligen blommat upp med videor på helt fantastiska bröllopssminkningar på senaste tiden. Ett hett tips är att söka på hashtags relaterat till bröllopssmink för att få fram många sökresultat,

3. Ta hand om din hud

Vårt sista tips inför bröllopssminkning är att ta hand om din hud. Bröllopsplaneringen tar timmar från det vanliga livet som rullar på och allt ska hinnas med. Kanske behöver din hud lite extra kärlek under denna tid och därför kan ett hett tips vara att se över dina möjligheter att ta hjälp av hudterapeut eller liknande. Kanske får du tips om några nya favoritprodukter eller varför inte ta en skön behandling. En välmående hud är A och O för att sminket ska bli bra. Och glöm inte att ta hand om dig när livet är lite extra stressigt. Lägg in några minuter för återhämtning varje dag och se till att äta frukt och grönt. Lyster kommer även inifrån!