bröllopsfotograf

Här har vi samlat våra bästa tips inför bröllopet och under bröllopsplaneringen. Det finns så mycket smarta tips och lösningar som både sätter er personliga prägel på bröllopet, samt blir en underbar detalj och upplevelse för era gäster. Under åren som fotografer har vi inspirerats av alla våra brudpar och vi har samlat några av dessa tips här. Förhoppningsvis ska de kunna inspirera och hjälpa framtida brudpar.

gm Bröllopsfoto

Och, därför, i och med, men, kanske, å ena sidan, eftersom. I och med, för det andra.

bröllopsfotograf Gustav Markholm
gm bröllopsfotograf

TIPS INFÖR BRÖLLOPET

Som bröllopsfotografer får vi insikt i hela resan från planering till bröllop och vi vet att lika underbart som bröllopsplaneringen är så innebär det också mycket jobb. Här har vi samlat våra bästa tips inför bröllopet, allt från bröllopsdukningar till bröllopssmink och tips inför porträttfotograferingen. Små guldkorn vi samlat på oss längs vägen som bröllopsfotografer vilka förhoppningsvis ska kunna inspirera framtida bröllopspar.

Har ni frågor kring bröllopsfotografering så tveka inte på att kontakta oss via mail eller telefon. Vi fotograferar bröllop i hela Sverige och utomlands!

Ni har en underbar dag framför er! Följs oss gärna på Instagram för mer tips och inspiration. 

Vi erbjuder bröllopsfotografering i hela Sverige och utomlands. Som två fotografer har vi möjlighet att få med er stora dag ifrån olika vinklar och perspektiv. Perfekt vid fotografering av förberedelser då brud och brudgum gör i ordning sig i olika rum. Med Gustavs över tio års långa erfarenhet av naturfotografering så älskar vi att väva in naturen i våra bilder; Vackra landskap, gamla byggnader och natursköna porträtt. Vi vill att ni ska kunna titta tillbaka på era bröllopsbilder om 30 år och känna precis det som ni gjorde då.